Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Економічна доцільність використання енергозберігаючих вікон у готельних підприємствах
    (2021) Бахмацька, Марія Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Пластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами користуються все більшою популярністю у світі. Це відбувається через збільшення цін на енергоносії, оскільки пластикові вікна мають енергозберігаючу властивість що допомагає скоротити витрати на газ те електроенергію. Доцільність використання енергозберігаючих вікон повністю себе виправдовує. Встановлення таких вікон в готельних підприємствах коштуватиме дорожче звичайних вікон, але початкові інвестиції можна буде повернути за рахунок економії рахунків за електроенергію.Plastic windows with energy-saving glass units are becoming more and more popular in the world. This is due to the increase in energy prices, since plastic windows have an energy-saving property that helps to reduce the cost of gas and electricity. The feasibility of using energy-saving windows fully justifies itself. Installing such windows in hospitality businesses will cost more than conventional windows, but the initial investment can be recouped through savings in energy bills.
  • Ескіз
    Документ
    Використання енергозберігаючих технологій при безперервному обробленні дріжджового тіста
    (2016) Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    В результаті камера попереднього змішування дозволить попередньо змішати компоненти тіста та краще замісити його, виконання камери змішування компонентів та камери замішування тіста із двома робочими органами для замісу і нагнітання тіста в камеру бродіння дозволяє поєднати операції змішування та замішування, бродіння та формування виробів з дріжджового тіста в одному агрегаті, що значно скоротить машино-апаратурну схему, час на приготування тіста та готового виробу в цілому, зменшить кількість людського втручання в процес приготування тістового напівфабрикату. As a result, the camera pre-mixing will pre-mix component test and better knead it, perform the mixing chamber components and chamber kneading with two working bodies for mixing and pumping test in a cell fermentation allows to combine operations of mixing and kneading, fermentation and formation of products from dough in single unit that greatly reduce machine-hardware circuits, time to prepare the dough and the finished product as a whole, will reduce human intervention in the process of making dough semis.
  • Ескіз
    Документ
    Електрогідравлічний ефект в процесах переробки сільськогосподарської сировини
    (2012) Запорожець, Юлія Владиславівна; Ардинський, Олексій Валерійович; Василів, Володимир Павлович; Дайнека, І. Ф.
    Одним із головних завдань переробної промисловості України є створення енергозберігаючих безвідходних технологій перероблення сировини у кінцевий продукт. Досвід розвинених країн світу свідчить, що отримати високоякісні конку- рентноздатні харчові продукти можна за умови інтенсифікації технологічних процесів переробки сільськогосподарської сировини, спрямованих на зменшення питомих витрат енергії з застосуванням досконалого обладнання, сучасних методів оброблення, що забезпечить отримання проміжних напівпродуктів та кінцевих продуктів з найменшою кількістю втрат з відходами. Перспективним методом інтенсифікації процесів переробних виробництв є електрогідравлічне оброблення, яке може стати одним з засобів вирішення цієї задачі.
  • Ескіз
    Документ
    Енерго- та ресурсозберігаючі технології. Осмотичні електростанції
    (2014) Михайлик, Борис Вадимович
    Виробництво електроенергії з альтернативних джерел за останні роки набуло значного поширення. Ведуться безперервні дослідження з розвитку існуючих технологій і вивчення нових способів добування так званої «чистої» енергії. Одна з передових технологій, що поки що перебуває на стадії експериментальних досліджень, є осмотична електростанція.