Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Приготування світлого пива з корицею
    (2014) Яжло, Валентина Сергіївна; Кошова, Валентина Миколаївна
    Встановлено, що використання кориці 2 г/дмЗ на другу добу бродіння сприяє насиченому аромату кориці, збільшує вміст алкоголю порівняно з контролем і знижує різкий присмак хмелю. Found that the use of cinnamon 2 g / DMZ on the second day of fermentation contributes to a rich aroma of cinnamon, increases the alcohol content compared to control and reduce the tang of hops.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення водопідготовки для приготування пивоварної води для пива високої густини
    (2014) Кравченко, Тамара; Лібаш, Микита; Романова, Зоряна Миколаївна
    Значення якісного складу води для пивоваріння високої густини визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту органічних і неорганічних сполук. The value of the quality of the water for brewing high density is determined that it is part of the final product, so it is important that the water meets the current technical specifications regarding the content of organic and inorganic compounds.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів водопідготовки в технології пивного сусла
    (2014) Осадча, Ольга Олександрівна; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Підкислення молочною кислотою до оптимальних значень рН для процесів приготування і фільтрування заторів сприяє їхній інтенсифікації: скорочується тривалість оцукрення і фільтрування. Також застосування харчової молочної кислоти дозволяє уникнути витрат на молочнокислу закваску або спеціальні типи солоду. Найбільший ефект по виходу екстракту досягається зі збільшенням відсотку несолодженої сировини. Acidification of lactic acid to the optimal pH for the process of preparing and filtering congestion contributes to their intensification: reduced duration otsukrennya and filtration. Also, the use of lactic acid food avoids costs of lactic starter or special types of malt. The greatest effect on the output of the extract is achieved with an increase in the percentage nesolodzhenoyi materials.
  • Ескіз
    Документ
    Культивування дріжджів і бродіння в умовах високогустинного пивоваріння
    (2014) Корнейко, Наталія Сергіївна; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Високогустинне пивоваріння базується на технологіях приготування сусла підвищеної концентрації, зброджування його, дозрівання пива і доведення до кондицій сорту пива згідно вимогам стандарту. Highlybrewing a density based on the technology of preparation of wort of high concentration, digestion it maturation of beer and bring to the condition beers as required by the standard.
  • Ескіз
    Документ
    The research method of beer brewing
    (2014) Merzlyak, Dmitry
  • Ескіз
    Документ
    Визначення конкурентних позицій ПАТ ПБК «Славутич» на ринку пивоварної галузі
    (2012) Єрошина, Н. О.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна
    Пивоварна галузь є однією з найбільш динамічних у харчовій промисловості. Зміцнення позицій на ринку окремих компаній відбувається не за рахунок збільшення споживання їх продукції, а за рахунок віддвоювання частки у конкурентів. Brewing industry is one of the most dynamic in the food industry. Strengthening the market position of individual companies is not due to increased consumption of their products, and by viddvoyuvannya share from competitors.