Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 53
  • Ескіз
    Документ
    Харчові добавки у технологіях продукції ресторанного господарства
    (2023) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано доцільність використання харчових добавок, які дають можливість отримати вироби з оптимальними показниками, що дуже актуально в сьогоднішніх умовах
  • Ескіз
    Документ
    НАССР в закладах ресторанного господарства
    (2020) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Ефективним методом гарантування безпеки харчових продуктів є використання науково-обґрунтованої системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP. Впровадження такої системи передбачається за допомоги оцінки і контролю потенційно небезпечних факторів, які впливають на виготовлення безпечної продукції. Тому в закладах ресторанного господарства відповідно до вимог законодавства України розробляється та впроваджується система HACCP, як система контролю якості та управління безпечністю харчової (ресторанної) продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Restaurant business trends
    (2021) Varkhol, Veronika; Stukalska (Ivanova), Nataliia
    A whole field is now unfolding on the market, where restaurateurs hone the art of seducing guests and their skills of charisma in order to maximize the attention of the visitor. Therefore, a large number of various modern trends appear in restaurant enterprises. The paper analyzes new trends and concepts being introduced in the establishments of the restaurant industry. New concepts and trends in the restaurant business will help attract new guests, retain regular customers, increase the average check per guest, stay afloat and achieve success.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні
    (2021) Дейниченко, Людмила Григорівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Чижевська, Надія Андріївна
    У статті наведено аналіз та оцінено перспективи розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні.
  • Ескіз
    Документ
    Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні
    (2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна
  • Ескіз
    Документ
    Особливості створення рекламної кампанії для ресторану „ВОДОЛІЙ”
    (2018) Ярошенко, Оксана Андріївна; Антонова, Ольга Вадимівна
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку ресторанного господарства
    (2019) Дочинець, Інга Вікторівна
    Розглянуто перспективи розвитку ресторанного господарства на сьогодні. Тhe prospects of restaurant industry development for today are considered
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарства
    (2017) Ганжа, Анна Андріївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Одним із пріоритетних напрямків розвитку харчових технологій є створення системи здорового харчування за рахунок використання продуктів, що мають функціональні властивості. One of the priority directions of development of food technologies is the creation of a healthy diet through the use of products with functional properties.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні системи в закладх готельного та ресторанного господарств
    (2018) Ковешніков, Володимир Сергійович; Koveshnikov, Vladimir
    Розкриті питання впровадження інформаційних систем в закладах готельного та ресторанного господарств. Раскрыты вопросы внедрения информационных систем в учреждениях гостиничного и ресторанного хазяйств. Issues of implementation of information systems in hotels and restaurants are disclosed.
  • Ескіз
    Документ
    Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму
    (2018) Башинська, І.; Мельник, Людмила Вікторівна
    Розкриті питання організації та функціонування ресторанного господарства в готельних комплексах. The questions of organization and functioning of restaurant economy in hotel complexes are revealed.