Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Роль молочних компонентів при створенні м’ясних продуктів оздоровчого призначення(2024) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кушнір, Анатолій Олександрович; Ющенко, Назарій Вікторович; Маланкевич, Йосип ЯрославовичВ роботі представлено аналіз використання в м’ясній промисловості білків молочних продуктів. Що містять всі незамінні амінокислоти та перевершують за біологічною цінністю інші білкові продукти. Роль молочних білків у виробництві м’ясопродуктів полягає не лише у покращенні фізико-хімічних властивостей продукту, але й створенні продукту, що має підвищену біологічну цінність та краще засвоюється організмом, що обумовлено хімічним складом молочної сировини, що застосовується для м’ясних продуктів оздоровчого призначення.Документ Можливості використання продуктів переробки рослинної і молочної сировини у технології м’яснихнапівфабрикатів в тістовій оболонці(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Резніченко, Марина Віталіївна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаПід час виробництва заморожених м’ясних напівфабрикатів існує необхідність збереження якості та стабілізації структури посічених м’ясних систем, їх збагачення, шляхом застосування добавок, що зменшували б вплив низьких температур процесу заморожування та регуляції консистенції готових виробів. During the production of frozen meat semi-finished products, there is a need to preserve the quality and stabilize the structure of cut meat systems, enrich them by using additives that would reduce the effect of low temperatures of the freezing process and regulate the consistency of finished products.Документ Використання молочних білків в технології м’ясних продуктів(2020) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Бірюк, Юлія ВікторівнаРаціональне харчування забезпечує нормальний ріст та розвиток організму. Білок вважається незамінною частиною їжі та основою життя, є джерелом незамінних амінокислот, які не синтезуються в організмі. Rational nutrition ensures normal growth and development of the body. Protein is considered an indispensable part of food and the basis of life, it is a source of essential amino acids that cannot be synthesized in the body.Документ Особливості технології масляної пасти пониженої жирності з гепатопротекторними властивостями(2014) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблено рецептуру і технологію масляної пасти, з гепатопротекторними властивостями, одним з компонентів якої є концентрат сироваткових білків. Developed formulation and technology of oil pasta with hepatoprotective properties, one component of which is whey protein concentrate.Документ Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку(2014) Білоцерківець, О. М.; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаЗдійснено підбір продуктів переробки ягід дикорослих рослин для використання у складі рецептур молочних продуктів дитячого харчування. Визначено їх сумісність з кисломолочною основою та встановлено раціональні дози введення. Done selection of products processed berries of wild plants for use in recipes dairy baby food. Definitely compatible with fermented milk base and established rational dose administration.Документ Дослідження процесу водопоглинання концентратом сироваткових білків та мікроструктури його розчину(2014) Рашевська, Тамара Олексіївна; Ковтун, Юрій АнатолійовичВивчали мікроструктуру розчину сироваткових білків. Whey protein solution microstructure was studied.Документ Гепатопротекторні властивості сироваткових білків(2013) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаЗроблений огляд гепатопротекторних властивостей сироваткових білків. It was made a review of whey protein hepatoprotective properties.Документ Використання білків сироватки для збагачення масляної пасти(2013) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблення нового виду масляної пасти з добавкою білків сироватки. Development of new type of butter paste witn serum proteins additions.