Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив сушених морквяних вичавок на показники якості пшеничного хліба(2017) Голубєва, Катерина Сергіївна; Каніболоцька, Жанна Михайлівна; Грищенко, Анна МиколаївнаВ роботі наведено результати досліджень якості пшеничного хліба з додавання 5 та 10 % сушених морквяних вичавків до маси борошна. Встановлено, що внаслідок високої водопоглинальної здатності вичавки спричиняють підвищення в’язкості тіста та зменшенням питомого об’єму виробів, погіршення пористості м’якушки. Формостійкість виробів з вичавками значно покращується.Документ Вплив сушених морквяних вичавок на структурно-механічні властивості пшеничного тіста(2018) Каніболоцька, Жанна Михайлівна; Бойко, Тетяна Олегівна; Грищенко, Анна МиколаївнаСушені морквяні вичавки мають високу водопоглинальну здатність, що значно впливає на властивості тіста. За результатами досліджень у зразках тіста з додавання 5 та 10 % сушених морквяних вичавок до маси борошна спостерігається зменшення питомого об’єму на 10-35 % відповідно. Завдяки підвищенню в’язкості зменшується розпливання кульки тіста. Це негативно впливає на питомий об’єм виробів та розпушеність м’якушки.Документ Нові види напівфабрикатів на основі моркви(2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Крикун, Вадим; Яременко, ОльгаРозроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.Документ Інноваційні рішення у виробництві концентрованих овочевих соків(2017) Яременко, Ольга; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вальчук, Андрій ОлеговичПроведені дослідження показали доцільність використання моркви для отримання концентрованого соку, який можна використовувати як наповнювач або інгредієнт для створення ряду нових каротиновмісних продуктів харчування. Studies have shown the feasibility of using carrots to produce concentrated juice that can be used as a filler ingredient or to create a number of new food products that contain carotene.Документ Технология получения каротинсодержащих обогатителей(2014) Бандуренко, Галина Михайловна; Левковская (Музыка), Татьяна НиколаевнаВ работе предложена комплексная ресурсосберегающая технология переработки моркови с получением двух базовых продуктов - сухого каротинсодержащего обогатителя «Каротинка», полученного на основе морковных выжимок и жидкого каротинсодержащего наполнителя «Морковный мед», полученного на основе морковного сока. The paper presents a comprehensive resource-saving technology of carrots to produce two basic products - dry carotenoid enrichener "Karotinka" prepared on the basis of carrot husks and liquid carotenoid-filler "Carrot honey", obtained on the basis of carrot juice.Документ Дослідження мікропорової структури моркви(2011) Гуріна, Олена Олександрівна; Дудник, Д. В.; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вербицький, Борис Ілліч; Луцик, Юрій Павлович; Носенко, Володимир ЄрофійовичВстановлено, що в процесі сушіння моркви видаляється вся капілярна волога і частина вологи шару в полі молекулярної адсорбції. Побудована інтегральна крива розподілу об’єму пор за радіусом. It was established that during the drying of carrot removes all capillary moisture and the moisture layer in the field of molecular adsorption. Built integral distribution curve of volume pores for radius.Документ Механізм волого перенесення в моркві(2011) Нечипір, Т. М.; Мачай, Н. Ю.; Вербицький, Борис Ілліч; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Луцик, Юрій ПавловичВстановлено, що при сушінні моркви, велику роль відіграє капілярне перенесення вологи. При низькому вологовмісті волого перенесення здійснюється за рахунок ефузії пари. Established that during drying of carrot, important role played capillary transfer of moisture. At low moisture content moisture transfer is done by efuzion pairДокумент Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропоновано технологію одержання харчових каротиновмісних добавок з моркви. Рroposed technology of food additives with carrots containing carotene.Документ Перспективы использования витаминных обогатителей из моркови(2012) Корецкая, Ирина Львовна; Бандуренко, Галина МихайловнаРабота посвящена исследованию возможности использования витаминных обогатителей из моркови для расширения ассортимента продуктов повышенной пищевой ценности. Уделено внимание вопросам выбора оптимальной концентрации добавки и ее влияние на качества конечного продукта. Work is sanctified to research of possibility of the use of vitamin preparators out of carrot for expansion of assortment of products of enhanceable food value. Paid attention and her influence to the questions of choice of optimal concentration of addition on qualities of finish good.