Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність використання порошків шпинату та селери у виробництві житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення.
    (2020) Гойко, Ірина Юріївна; Огірчак. Тетяна Юріївна
    Обґрунтовано застосування порошків шпинату та селери у виробництві житньо-пшеничного хлібу. The use of spinach and celery powders in the production of rye-wheat bread is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Development of natural spices compositions for fermented milk products
    (2016) Yushchenko (Gonchar), Natalia; Mykoliv, Ivan; Bandura (Kuzmyk), Uliana
    Different types of spices complement each other, creating a unique flavor that distinguishes one product from another. Have been determined ratios of the components in spice compositions and have been developed spice compositions for fermented dairy products.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика складу та властивості компонентів губної помади Max Factor Colour Elixir Lipstick
    (2016) Новицька, Олена Андріївна; Артюх, Тетяна Миколаївна
    Сучасні губні помади містять багато різних компонентів і тому слід детальніше розглянути властивості та дію кожного з них. Modern lipsticks contain many different components and therefore should closely examine the properties and effects of each.
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний склад солодів злакових культур
    (2012) Безсмертна, Л. О.; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Матиящук, Андрій Миколайович
    Для приготування оздоровчих харчових продуктів з добавками пророщених злаків визначали амінокислотний склад цих злаків. Було досліджено, що в складі пророщених злаків є всі незамінні амінокислоти. Найбільший вміст амінокислот має пшеничний, найменший –кукурудзяний солод, а у ячмінного і вівсяного цей показник майже однаковий. For the preparation of health food additives germinated grains determined the amino acid composition of these grains. A study was that the composition of germinated cereals have all the essential amino acids. Has the highest content of amino acids, wheat, the lowest - corn malt, barley and oats in this figure is almost the same.