Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Доцільність використання порошків шпинату та селери у виробництві житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення.(2020) Гойко, Ірина Юріївна; Огірчак. Тетяна ЮріївнаОбґрунтовано застосування порошків шпинату та селери у виробництві житньо-пшеничного хлібу. The use of spinach and celery powders in the production of rye-wheat bread is substantiated.Документ Development of natural spices compositions for fermented milk products(2016) Yushchenko (Gonchar), Natalia; Mykoliv, Ivan; Bandura (Kuzmyk), UlianaDifferent types of spices complement each other, creating a unique flavor that distinguishes one product from another. Have been determined ratios of the components in spice compositions and have been developed spice compositions for fermented dairy products.Документ Характеристика складу та властивості компонентів губної помади Max Factor Colour Elixir Lipstick(2016) Новицька, Олена Андріївна; Артюх, Тетяна МиколаївнаСучасні губні помади містять багато різних компонентів і тому слід детальніше розглянути властивості та дію кожного з них. Modern lipsticks contain many different components and therefore should closely examine the properties and effects of each.Документ Амінокислотний склад солодів злакових культур(2012) Безсмертна, Л. О.; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Матиящук, Андрій МиколайовичДля приготування оздоровчих харчових продуктів з добавками пророщених злаків визначали амінокислотний склад цих злаків. Було досліджено, що в складі пророщених злаків є всі незамінні амінокислоти. Найбільший вміст амінокислот має пшеничний, найменший –кукурудзяний солод, а у ячмінного і вівсяного цей показник майже однаковий. For the preparation of health food additives germinated grains determined the amino acid composition of these grains. A study was that the composition of germinated cereals have all the essential amino acids. Has the highest content of amino acids, wheat, the lowest - corn malt, barley and oats in this figure is almost the same.