Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація роботи дозувально-фасувального модуля лінії для пакування рідкої продукції в споживчу упаковку(2023) Павлюков, Владислав Ігорович; Чернієнко, Іван Артурович; Шевченко, Сергій Вікторович; Деренівська, Анастасія ВасилівнаДозувальні модулі входять в склад автоматизованих пакувальних ліній, де їх налаштовують дозування та фасування певної кількості продукту за визначений проміжок часу в різні види упаковки. За об’єкт дослідження прийнято лінію для фасування та пакування рідкого продукту в споживчу упаковку. Предмет дослідження – витрати рідкого продукту під час переміщення в складових елементах дозувально- фасувального модуля. Методами дослідження є аналіз, синтез та алгоритми дискретно- ситуаційного імітаційного моделювання. Automated packaging lines contain dosing modules that can be adjusted by dosing and packaging a specific amount of product for a specific period of time in various types of packaging. For the object of research line for packing and packing liquid product into consumer packaging is adopted. The subject of the study is the flow rate of the liquid product during movement in the constituent elements of the dosage and packaging module. Methods of research are analysis, synthesis and algorithms of discrete situational simulation. Automated packaging lines contain dosing modules that can be adjusted by dosing and packaging a specific amount of product for a specific period of time in various types of packaging. For the object of research line for packing and packing liquid product into consumer packaging is adopted. The subject of the study is the flow rate of the liquid product during movement in the constituent elements of the dosage and packaging module. Methods of research are analysis, synthesis and algorithms of discrete situational simulation. Automated packaging lines contain dosing modules that can be adjusted by dosing and packaging a specific amount of product for a specific period of time in various types of packaging. For the object of research Line of packing and packing liquid product into consumer packaging is adopted. The subject of the study is the flow rate of the liquid product during movement of the constituent elements of the dosage and packaging module. Methods of research are analysis, synthesis and algorithms of discrete situational simulation.Документ Інтегровані рішення на базі модульної системи(2018) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович; Валіулін, Геннадій РаіфовичПотреба розробки загальної методики аналізу та синтезу конструктивних схем дозувального обладнання для газових і рідинних середовищ оброблення харчових продуктів, обумовила завдання досліджень: забезпечення заданої продуктивності з мінімальними вартісними витратами, проектування систем автоматизованого дозування на основі використання методів вимірювання дози по непрямим параметрам, задіяння апаратури промислової пневмоавтоматики на пропорційній основі (елементна база Camozzi Automation) у вузлах управління і датчиків тиску для замірювання параметрів подачі газів і рідин. Існуюча різноманітність конструкцій та варіантів виконання функціональних мехатронних модулів для дозування і підведення розпилу рідинного або газового середовища до продуктів в ПМ, зумовлена відмінністю параметрів в'язких продуктів, що фасуються, умовами фасування, конструкцією споживчої тари; неузгодженою роботою проектних організацій і відсутністю одного методологічного підходу до проектування машин даного класу. Розв'язання цього питання і є метою наших досліджень. The need to develop a common methodology for analysis and synthesis design schemes for dispensing equipment for gas and liquid environments processing of food products, caused by research: provision of the given performance with minimal cost, system design automated dosage based on the use of indirect dose measuring techniques parameters, the use of the equipment of industrial pneumatic automation on a proportional basis (Camozzi Automation element base) in control units and pressure sensors for metering parameters of gas and liquid supply. Existing variety of designs and execution options Functional mechatronic modules for dispensing and supplying liquid or liquid cutting gas medium to products in PM, due to the difference in viscous products parameters, packing, packing conditions, design of consumer packaging; uncoordinated work design organizations and the lack of a single methodological approach to designing machines of this class. The solution to this question is the purpose of our research.Документ Моделювання генерування парової фази при створенні розрідження в споживчій упаковці(2016) Бойко, Олексій Олегович; Мироненко, Світлана МихайлівнаЗниження тиску в середині тари дуже часто створює умови для виникнення явища адіабатного кипіння. В результаті деяка кількість рідини, яка міститься в продукті, буде випарена. Частина даного випару буде видалена з об’єму упаковки під час створення зниженого тиску в тарі. Водночас певна кількість випареної вологи конденсується в середині упаковки та залишиться в ній. Reducing the pressure inside the container often creates conditions for the emergence of the phenomenon of adiabatic boil. As a result, a quantity of liquid contained in the product to be evaporated. Part of evaporation will be removed from package volume during the creation of low pressure in the container. However, a certain amount of evaporated moisture condenses in the middle of packing and will remain in it.Документ Дослідження показників надійності машин для пакування в’язкої та пластичної продукції у споживчу тару(2015) Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр МиколайовичРезультатом виконання операцій пакування є отримання необхідної кількості пакованої продукції заданої якості. Оцінку результату цього процесу здійснюють за показниками ефективності роботи пакувальної машини. The result of the packaging operation is to obtain the required number of packing products of a given quality. The evaluation result of this process is carried out in terms of the efficiency of the packaging machine.Документ Дослідження та аналіз структурних схем машин для пакування в'язко-пластичної харчової продукції у споживчу тару(2014) Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр МиколайовичПакувальні машини (ПМ) для в'язко-пластичної харчової продукції відносять до багатопозиційних технологічних машин. Їх структура формується на основі модульного принципу, як методу побудови різних технічних систем з різноманітними характеристиками шляхом компонування їх з типових модулів визначеним чином для створення матеріальних (переміщення продукції, тари та упаковки), енергетичних (забезпечення руху робочих органів) та інформаційних (контроль і управління роботою) зв'язків між ними.Документ Наукове обґрунтування та вибір критеріїв ефективності машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару(2014) Токарчук, Сергій Володимирович; Захаревич, Валерій БолеславовичТехнічна система створюється для задоволення певних потреб людини і служить активним засобом в її цілеспрямованій діяльності. У процесі роботи будь-якої машини вирішують проблеми різної складності. Причиною виникнення проблеми є розбіжність між бажаним і дійсним результатом при невідомих шляхах подолання цієї розбіжності (невідповідності). The technical system is created to meet specific human needs and is the active agent in its purposeful activity. In the process, any machines which solve problems of varying complexity. The cause of problem is the discrepancy between desired and actual results in unknown ways overcome this discrepancy (discrepancy).Документ Фізико-хімічні методи підготовки до фасування споживчої тари, матеріалів і продукції(2014) Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Юхно, Михайло Іванович; Костюк, Володимир СтепановичСукупність фізичних і хімічних методів, що використовуються у процесах підготовки скляних, жерстяних банок і пляшок, плівкових або комбінованих матеріалів, з яких формуються "м'які" упаковки тощо, дозволяють наблизитися до виконання третьої умови відомої формули, яка стосується забезпечення довготермінового зберігання продукції, а саме: "...стерилізований продукт в стерильних умовах фасується у стерильну тару...". Поєднання цих трьох вимог відноситься до значної кількості видів продукції і їх досягнення потребує не менш значних технологічних і енергетичних зусиль, ніж у тих випадках, коли теплова обробка стосується фасованої і герметизованої продукції. Однак ці два вказаних напрямки мають подібні складові процесів. The combination of physical and chemical methods used in the process of preparing glass, cans and bottles, plastic or composite materials, which are formed "soft" packing, etc., can come close to the performance of the third condition known formula relating to ensuring the long-term storage, namely: "... sterilized product is packaged under sterile conditions in a sterile container ...". The combination of these three requirements apply to multiple products and their achievements are no less significant technological effort and energy than when cooking regard packed and pressurized products. However, these two areas have similar these components processes.Документ Дослідження та аналіз структурних схем машин для пакування сипкої продукції у споживчу тару(2014) Масло, Микола АндрійовичРозробка і виготовлення пакувальних машин є однією з найбільш інвестиційно привабливих галузей машинобудування. Основною тенденцією сучасного етапу розвитку пакувального обладнання є стрімке збільшення продуктивності пакувальних машин і подальша їх уніфікація на основі модульного принципу компонування. Загальна ефективність експлуатації пакувального обладнання залежить від надійного функціонування окремих функціональних модулів, які входять до складу пакувальних машин.Документ Модульне проектування машин для пакування в'язко-пластичних харчових продуктів у споживчу тару(2014) Токарчук, Сергій Володимирович; Захаревич, Валерій Болеславович; Гавва, Олександр МиколайовичСтворення машин для пакування в'язко-пластичної продукції потребує розробки загальної методики аналізу та синтезу технологічних і конструктивних схем такого обладнання. Основою такої методики є застосування певного алгоритму вибору структури пакувальної машини та наукове обґрунтування вибору і реалізації критеріїв ефективності. The creation of machines for packaging visco-plastic product requires developing a common methodology for analysis and synthesis of technological and structural schemes such equipment. The basis of this method is the use of an algorithm for selecting the structure packing machine and the scientific rationale for the choice and implementation of performance criteria.Документ SADT моделі машин для пакування продукції в споживчу тару(2014) Деренівська, Анастасія Василівна; Гавва, Олександр МиколайовичМашини для пакування харчової продукції в споживчу тару відносять до багатопозиційних технологічних машин послідовної дії. Вони складаються з послідовно з'єднаних функціональних модулів та створюють матеріальні (передача виробів), енергетичні (привод рухомих елементів) та інформаційні (контроль і управління роботою) зв'язки між ними. Порядок розміщення та кількість цих модулів визначається послідовністю виконання технологічної операції пакування та числом переходів (робочих позицій), з яких вона складається.