Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Фактори розвитку і поширення гастрономічного туризму(2024) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Пелекайс, Анастасія РудольфівнаДокумент Конкурентоспроможність персоналу підприємства: фактори формування та методика оцінювання(2019) Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі обґрунтовано, що в сучасних умовах господарювання основною конкурентною перевагою суб’єктів бізнесу є формування конкурентоспроможного персоналу, який здатний забезпечити стійкі конкурентні позиції як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. The paper substantiates that in modern economic conditions the main competitive advantage of business entities is the formation of competitive personnel that can provide stable competitive positions both on the domestic and foreign markets.Документ Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах цукрової промисловості на основі прогнозування ризиків травматизму(2017) Лукіянік, Олена Петрівна; Потапова, Тетяна Олександрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро ВікторовичПроведено аналіз статистичних даних, що свідчать про травматизм на підприємствах цукрової промисловості України; розглянуто прогнозування професійних ризиків, як умову для профілактики та запобігання травматизму на виробництві. Statistical data of injuries at Ukrainian sugar industry entreprises has been analyzed; has been explored prognostication of occupational hazards, as a factor for employment injuries prevention.Документ Стійкість скляної тари та лікеро-горілчаної продукції(2016) Олійник, Світлана Іванівна; Сівер, Таїсія Галаніївна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина ОлександрівнаВстановлено, що внаслідок технологічних порушень спостерігається зниження якості та строку придатності до споживання готової лікеро-горілчаної продукції, пов’язане з такими факторами, як: використання скляної тари з невисокою водостійкістю і хімічною стійкістю; додержання строків і умов зберігання до розливу напоїв; оптимальністю складу інгредієнтів, підготовленої води і контролюванням ведення технологічного процесу. It was established that due to technological violations there is a decrease in the quality and duration of consumption of finished alcoholic beverages, due to such factors as: the use of glass containers with low water resistance and chemical resistance; Observance of the terms and conditions of storage for bottling drinks; Optimal composition of ingredients, prepared water and control of the process.Документ Процес формування інноваційної політики підприємства(2013) Лановська, Галина ІванівнаДосліджено сукупність інноваційних процесів, що формують інноваційну політику підприємства. Studied a set of innovative processes that shape the innovation policy of the company.Документ Чинники, що впливають на зміни світових цін на ринках дорогоцінних металів(2012) Еш, Світлана Миколаївна; Гордійчук, Ю. О.Розглянуто сутність ринку дорогоцінних металів і чинників, що впливають на ціну золота. Проаналізовано зміну курсів валют, як чинника впливу на ціну золота. Прогнозується майбутня ціна золота на ринку дорогоцінних металів. Consider the essence jewelol metals market and factors, have an influence on prices gold. An analysis changes rate of exchange, of factor have an influence on price gold. Prognosticate price gold in the future on financial service market.