Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Фактори розвитку і поширення гастрономічного туризму
    (2024) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Пелекайс, Анастасія Рудольфівна
  • Ескіз
    Документ
    Сирний туризм на Закарпатті
    (2018) Петренко, Марина Вікторівна; Батиченко, Світлана Павлівна
    Розглянуто поняття сирного туризму. Розкрито особливості сирного туризму на Закарпатті. Проаналізовано основні центри сирного туризму та сирного маршруту Закарпаття. The concept of cheese tourism is considered. The features of cheese tourism in Transcarpathia are revealed. The main centers of cheese tourism and cheese route of Transcarpathia are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Гонконг – гастрономічна столиця Азії
    (2018) Рябко, Аліна Василівна; Батиченко, Світлана Павлівна
    Розкрито питання кулінарних традицій Гонконгу. Проаналізовані національні страви, які найбільш повно передають місцеву культуру та традиції. Проаналізовані заклади, які виступають центрами гастрономічного туризму в Гонконзі. Question about the culinary traditions of Hong Kong discovered. Analyzed national dishes that characterize the local culture and traditions. Analyzed the institutions that are centres of gastronomic tourism in Hong Kong.
  • Ескіз
    Документ
    Еногастрономічний туризм Азії на прикладі Південної Кореї
    (2018) Прутова, Ксенія Олегівна; Батиченко, Світлана Павлівна
    Висвітлені питання традицій національної кухні Південної Кореї. Визначені основні центри гастрономічного туризму Південної Кореї. Розкриті питання гастрономічних фестивалів та свят у країні.
  • Ескіз
    Документ
    Гастрономічна мекка Азії – Сінгапур
    (2018) Пишинська, Ірина Вадимівна; Батиченко, Світлана Павлівна
    Розглянуто особливості туристичних потоків до Сінгапуру. Визначені особливості національної гастрономії Сінгапуру. Охарактеризовані основні гастрономічні маршрути. Features of tourist flows to Singapore are considered. The features of Singapore's national gastronomy are determined. The main gastronomic routes are described.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні тенденції гастрономічного туризму
    (2012) Карпчук, Валерія Ігорівна; Сологуб, Юрій Іванович
    Одним з перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг є гастрономічний туризм - вид туризму, пов'язаний з ознайомленням і дегустацією національних кулінарних традицій країн світу, є синтезом екології, культури і виробництва. One of the perspective directions of the tourist market is gastronomic tourism - a type of tourism associated with the review and tasting of national culinary traditions of the world, is a synthesis of ecology, culture and industry.
  • Ескіз
    Документ
    Гастрономічний туризм: перспективні напрями
    (2014) Трададенко, Тетяна Павлівна; Верес, Катерина Олександрівна
    В останні роки у всьому світі в якості альтернативного всім вже звичного відпочинку починає набувати особливу популярність гастрономічний туризм. Гастрономічний туризм - це подорож по країнах і континентах для знайомства з особливостями місцевої кухні, кулінарними традиціями, з метою покуштувати унікальні для приїжджого людини блюдо або продукт. Мета гастрономічних турів -насолодитися місцевою рецептурою, що увібрала в себе вікові традиції і звичаї місцевих жителів, культуру приготування їжі. In recent years all over the world as an alternative to all the usual holiday already begins to take particularly popular gastronomic tourism. Gastronomic tourism - a journey across countries and continents to explore the features of the local cuisine, culinary traditions, in order to taste the unique dish to the incoming person or product. The purpose of gastronomic tours -nasolodytysya local recipes, which included the ancient traditions and customs of the local people, culture and cooking.