Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Імітаційна модель кристалізації охолодженням утфелю останнього продукту(2014) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана АнатоліївнаВажливим способом зменшення виробничих втрат в бурякоцукровому виробництві і, відповідно, одержання додаткової кількості цукру є максимально можливе знецукрювання меляси при кристалізації утфелю останнього продукту охолодженням. Не дивлячись на численні дослідження в цій галузі, на сьогодні існують прогалини у визначенні оптимальних режимів процесу тепло-масообміну при кристалізації утфелю в мішалках-кристалізаторах. Дослідження цього процесу методом фізичного моделювання пов'язано в значній мірі з труднощами в наслідок його довготривалості (більше 30 годин). Усунути цей недолік можливо шляхом застосування імітаційного моделювання. An important way to reduce production losses in the sugar beet production and, consequently, to obtain additional quantities of sugar is the maximum possible znetsukryuvannya molasses during the crystallization of the massecuite latest product cooling. Despite the numerous studies in this area, today there are gaps in the definition of optimal regimes of heat-mass transfer during crystallization of the massecuite in the crystallizer stirrer. The study of this process by physical modeling associated largely with difficulties as a result of its long lasting (over 30 hours). To eliminate this deficiency is possible by the use of simulation.Документ Вплив моноамонійфосфату на якісні показники продуктів цукрового виробництва(2000) Козявкін, Анатолій Петрович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Нікіфоров, Олександр ВалерійовичПриведені результати дослідження очищення соку !! сатарації, сиропу з клеровкою та утфелю моноамонійфосфатом. Доведено позитивний вплив моноамонійфосфату на якісні показники цих продуктів, в першу чергу на видалення солей кальцію і зменшення кольоровості.Документ Особливості масового зародження кристалів цукрози(2004) Мирончук, Валерій ГригоровичРозглянуто питання механізму зародження кристалів цукрози в умовах промислової кристалізації при використанні дрібнокристалічної затравки. The question of mechanism emergence of sucrose crystals in conditions industrial crystallization when using microcrystalline seed.Документ Збільшення виходу цукру шляхом удосконалення технології обробки утфелів(2003) Мирончук, Валерій Григорович; Силко, О. В.; Єщенко, Оксана АнатоліївнаДосліджено вплив різних схем роботи продуктового відділення на вихід товарного цукру. Доведено, що використання другого відтоку утфелю Ι продукту для афінації збільшує вихід товарного цукру. Проведені лабораторні дослідження показали, що у схемах: з випуском товарного білого цукру та жовтого цукру зростає загальна кількість товарних цукрі.Документ Застосування нових підходів до управління цукровим заводом(2012) Глущенко, Маргарита СергіївнаУдосконалення та вирішення екологічних і економічних проблем цукрової промисловості може на всіх рівнях процесу виробництва цукру від поля до споживача. Поліпшення окремих одиниць продукції складе вирішувати свої спільні проблеми і виробництва цукру.Документ Гидродинамика и теплообмен в вакуум-аппаратах сахарной промышленности(ІІ Международная Конференция химии и технологии сахара Лодзь – Польша, 1973) Гаряжа, Владимир Тимофеевич; Артюхов, Юрий Григорьевич; Павелко, Владимир Иванович; Кулинченко, Виталий РомановичНастоящий доклад освещает некоторые результаты исcледований гидродинамики и теплообмена при движении и кипении утфеля и газоутфельных смесей в вертикальных трубах, а также результаты исследования механизма и режимов процесса кипения утфеля в большом объеме. The real lecture lights up some results of researches of hydrodynamics and heat exchange at motion and boiling of massecuite and gas-massecuite mixtures in vertical pipes, and also results of research of mechanism and modes of process of boiling of massecuite in a large volume.