Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Амінокислотний склад сирників на основі МБК(2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.Документ Технологія сирників на основі молочно-білкових концентратів(2017) Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі представлено загальний хімічний сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною, вказано їх амінокислотний склад та його збалансованість. The paper presents a general chemical composition of cheesecakes based on a milk-protein concentrate with cranberry, their amino acid composition and its balance are indicated.Документ Определение параметров обработки ягод, используемых для получения молочно-белковых концентратов(2017) Гницевич, Виктория Альбертовна; Дейниченко, Людмила ГригорьевнаВ данной работе сформулированы требования к ягодному пюре для использования его в качестве коагулянта при получении молочно-белковых концентратов. Рассмотрен способ и параметры обработки клюквы и калины для получения ягодного пюре с заданными функционально-технологическими характеристиками. Проанализированы изменения в химическом составе ягод, обработанных предложенным способом. In this paper, the requirements for berry puree are formulated to use it as a coagulant for obtaining milk-protein concentrates. The method and parameters of cranberries and viburnum processing to produce berry puree with specified functional and technological characteristics are considered. Changes in the chemical composition of berries after processing by the proposed method are analyzed.Документ Хімічний склад копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ статті наведено загальний хімічний склад та амінокислотний скор білків молчно-білкових копреципітатів зі сколотин, виготовлених із використанням у якості коагулянтів пюре журавлини та калини. The article presents the general chemical composition and amino acid scoring of proteins of milk-protein co-precipitates of buttermilk, made with the use of cranberry and viburnum purees as coagulants.