Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Твердість масляної пасти з порошком із червоного столового буряка(2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаВнесений комплекс рослинних харчових покращує показники твердості масляної пасти. Contributed complex plant food improves hardness values butter paste.Документ Актуальність виробництва масляної пасти з порошком із столового червоного буряка(2014) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблена рецептура та технологія масляної пасти з порошком буряка столового червоного. We have developed a recipe and technology of butter paste with the powder of red beet.Документ Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового(2013) Подковко, Оксана АнатоліївнаРозроблено новий вид масляної пасти із порошком із буряка червоного столового. New type of butter paste with red beet powder were developed.