Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 40
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинних екстрактів у виробництві продукції ресторанного господарства
    (2013) Іванова, Вікторія Джанівна; Ясінська, Ірина Леонідівна
    Розроблено безалкогольний напій з високим вмістом речовин антиоксидантної дії. Як функціональні інгредієнти використано водні екстракти пагонів чорниці, трави орегано. Для покращення органолептичних властивостей до складу напою включено апельсиновий сік в кількості 25%. Developed soft drink with a high content of antioxidative substances action. As functional ingredients used aqueous extracts of bilberry sprouts, herbs oregano. To improve the organoleptic properties of the drink orange juice included in the amount of 25%.
  • Ескіз
    Документ
    Використання продукції бджільництва (перги) в технології продукції закладів ресторанного господарства
    (2013) Галінська, Олександра Сергіївна
    Важливим напрямком підвищення харчової та біологічної цінності кондитерських глазурованих виробів є застосуванням харчової добавки функціонального призначення - перги бджолиної. An important way to increase food and biological value glazed confectionery products is the use of food additives functionality - pergi bee.
  • Ескіз
    Документ
    Високоолійна сировина для виробництва хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарства
    (2013) Сидоренко, Олена Миколаївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Для впровадження високоолеїнової олії в закладах ресторанного господарства необхідні розробки нових рецептур, але всі затрати окупляться тим, що відвідувачам можуть бути запропоновані хлібобулочні вироби зі збалансованим жирокислотним складом, більш корисним для здоров’я. To implement vysokooleyinovoyi oil in institutions restaurant industry needed to develop new recipes, but will pay all costs that may be offered visitors a bakery with a balanced composition zhyrokyslotnym more healthy.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність встановлення міні-пивоварень в закладах ресторанного господарства
    (2016) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Сидор, Василь Михайлович
    В умовах жорсткої конкуренції серед сучасних виробників якість пива повинна повністю задовольняти вимоги споживача щодо смаку та аромату напою, хмельової приємної гіркоти та кольору, пінистості, стійкості піни та самого напою під час зберігання, а встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє контролювати якість на всіх стадіях його виробництва та забезпечувати широкий асортимент сортів пива. In a competitive environment among modern manufacturers of quality beer must fully meet the requirements of the consumer's taste and aroma of the drink, Hmeljova pleasant bitterness and color pinystosti, the stability of the foam and of the beverage during storage and installation of mini breweries in institutions restaurant industry allows to control quality at all stages of production and provide a wide range of beers.
  • Ескіз
    Документ
    Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства
    (2013) Губеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Клінічні спостереження довели антианемічну дію рогаликів з лактатом заліза і «Гемовіталом», яка виявляється у збільшенні концентрації гемоглобіну та покращенні морфометричних параметрів еритроцитів крові дітей.
  • Ескіз
    Документ
    Джерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарстві
    (2013) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Традиційною сировиною для отримання інуліну вважається топінамбур, цикорій і жоржина. Саме їх відносять до технічних інуліноносів. Traditional raw material for inulin considered artichoke, chicory and dahlias. That they are referred to the technical inulinonosiv.
  • Ескіз
    Документ
    Задача реінжинірингу обліку та розподілу сировини в мережі підприємств ресторанного господарства
    (2015) Кононова, Валерія Олександрівна; Загоровська, Лариса Григорівна
    Метою роботи є проведення аналізу та виявлення особливостей діяльності закладів ресторанного господарства з метою пошуку шляхів удосконалення обліку та розподілу сировини.
  • Ескіз
    Документ
    Маффіни з драглеподібною начинкою дієтичного призначення для закладів ресторанного господарства
    (2015) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
    Проведені дослідження дозволяють говорити про можливість застосування моносахариду фруктози при виробництві маффінів з фруктовими начинками для забезпечення маффінам статусу «дієтичний продукт». Past studies suggest the possibility of monosaccharides fructose in the production Muffins with fruit for Muffin status of "dietary product."
  • Ескіз
    Документ
    Хліб за прискореною технологією, як продукт закладів ресторанного господарства
    (2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Сучасний заклад ресторанного господарства, як невід’ємна складова сфери гостинності, знаходиться у постійному пошуку напрямків саморозвитку. Це необхідно для гарантування збільшення асортименту продукції і послуг підприємства, що забезпечить попит серед споживачів. The modern facility of restaurant business as an integral part of the hospitality areas, is in constant search for self-direction. This is necessary to ensure increasing range of products and services enterprise, providing demand among consumers.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні клінінгові технології у сучасних закладах готельно-ресторанного господарства
    (2012) Огороднійчук, Олена Юріївна; Басюк, Дарія Іванівна
    Зі зростанням популярності здорового способу життя та проблем навколишнього середовища багато інновацій, що стосуються клінінгу розробляють в сфері нового перспективного напрямку еко-клінінг. With the popularity of healthy lifestyles and environmental problems many innovations regarding cleaning in the area of developing a new perspective towards eco-cleaning.