Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження експлуатаційних характеристик запірно-регулюючої арматури
    (2017) Мирончук , Валерій Григорович; Володін, Сергій Олексійович
    Для поліпшення якості цукру і зниження його собівартості, необхідно впроваджувати систем автоматизації технологічних станцій цукрового виробництва і створювати єдину систему управління потоками цукрового виробництва і його енерговитратами. Одним із інтегрованих в систему технологічного виробництва цукру – є позиційний привод трубопровідної арматури, який дозволяє створити високонадійну, сучасну систему керування технологічним процесом, дає можливість знизити енергетичні і технологічні втрати при виготовленні цукру.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва
    (2016) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Проведено визначення якості томатних соусів різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Києва. Були встановлені показники безпечності, органолептичні та фізико-хімічні показники якості готової продукції. A determination as tomato sauces from different manufacturers entering the distribution network of. Kyiv. Safety parameters were set, organoleptic and physico-chemical quality of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними
    (2016) Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович
    В роботі наведено дослідження проблеми забруднення харчових продуктів нітратами та їх похідними у томат-продуктах. In this paper are the investigating the nitrate contamination of foodstuffs and their derivatives in tomatoes.
  • Ескіз
    Документ
    Methods of sales promotion products in the enterprise
    (2015) Omelchuk, Yulia; Trygub, Inna
    Relevance of the topic is the best study of the costs of selling the company to seek more effective ways of resource allocation for improving the profitability of the company. Sales of an enterprise (company) - a set of measures aimed at organizing an effective and efficient distribution network to improve the efficiency of sales of products.
  • Ескіз
    Документ
    Використання соєвих білкових продуктів у технології м’ясних виробів
    (2014) Мозоль, Юлія Василівна; Коломієць, Роман Анатолійович; Страшинський, Ігор Мирославович
    Результатами експериментальних досліджень встановлено, що додавання до фаршів соєвого ізоляту гідратованого у кількості 15%, призводить до зростаннявмістувологи. Так, вміствологи у дослідних зразках фаршівбув на 4,05% більшим, порівняно з контролем. Аналогічні зміни булив становлені і при дослідженні вологоутримуючої здатності піддослідних фаршів. Вологозв’язуюча здатність м’яснихпродуктів забезпечується перед усім вмістом білків, які є структурними і функціональними елементами м’язової тканини і мають властивості поверхнево-активних речовин. У м’ясних системах білки беруть участь в утворенні водної матриці фаршу і емульгуванні жиру. The results of experimental studies found that the addition of ground meat to soy isolate hydrated in an amount of 15%, resulting in zrostannyavmistuvolohy. Thus, in the experimental samples vmistvolohy farshivbuv to 4.05% higher compared with the control. Similar changes bulyv stanovleni in the study of water-retaining ability of the experimental ground meat. Vologozv'yazuyuchiy ability meatproducts provided to the whole protein, which are the structural and functional elements of muscle tissue and are the properties of surfactants. In meat systems, proteins involved in the formation of a water matrix mince and fat emulsification.