Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання парової бульбашки в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас МихайловичСтворено об'ємну геометричну модель парової бульбашки. На основі створеної трьохвимірної геометричної моделі парової бульбашки в комірчастій моделі системи: кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки, а також на основі попередньо створених об'ємних моделей кристалів цукру та комірок міжкристальних розчинів, стає можливим моделювання трьохвимірної геометричної моделі всієї комірчастої системи. A three-dimensional geometric model steam bubbles. Based on the created three-dimensional geometric model steam bubbles in a cellular model system: crystal sugar less cell-cell sucrose solution lesser-steam bubble-sucrose solution more cell-cell crystal sugar more, and based on pre-established models of bulk sugar crystals and cells mizhkrystalnyh solutions, it becomes possible modeling three-dimensional geometric model of the entire cellular system.Документ Удосконалення обладнання кристалізації цукру(2014) Штангеєв, Валерій ОстаповичЕфективність процесу кристалізації цукру значною мірою пов'язана з явищем адгезії, яке перешкоджає тривалому використанню обладнання та вирішенню проблеми безперервного уварювання цукрових утфелів. The efficiency of sugar crystallization process is largely associated with the phenomenon adhesion, which prevents prolonged use of equipment and solution the problem of continuous boiling sugar massecuite.Документ Моделювання міжристального розчину сахарози в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки- парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас МихайловичПри створені математичної моделі тепло- та масообміну в комірках цукрового утфелю системи кристали цукру більшої та меншої комірок-розчини сахарози більшої та меншої комірок-парова бульбашка в трьохвимірному випадку моделювання міжкристального розчину сахарози базується на основі моделювання кристала цукру. If you created a mathematical model of heat and mass transfer in cells of sugar massecuite System sugar crystals larger and smaller cell-sucrose solution large and small cells, a steam bubble in the three-dimensional case modeling mizhkrystalnoho sucrose solution is based on modeling crystal sugar.Документ Моделювання кристалів цукру в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю(2014) Погорілий, Тарас Михайлович; Мирончук, Валерій ГригоровичВ продовження створення математичної моделі тепло- та масообміну в комірках цукрового утфелю необхідно створити математичну модель системи кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку. За основу для створення математичної моделі взято комірчасту модель колективного росту і розчинення кристалів сахарози. Continuing to create a mathematical model of heat and mass transfer in cells of sugar massecuite need to create a mathematical model of crystal sugar less cell-cell sucrose solution smaller steam-bubble-sucrose solution more cell-crystal sugar most cells in three-dimensional case. As a basis for creating a mathematical model of cellular pattern taken collective growth and dissolution of crystals of sucrose.Документ Моделювання гідродинаміки цукрового утфеля в циркуляційній трубі(2014) Дмитренко, Ігор Михайлович; Погорілий, Тарас МихайловичРобота вакуум-апаратів з механічним циркулятором супроводжуються деякими недоліками. Найсуттєвіший з них - це великий гідравлічний опір циркуляційного контуру за рахунок створення вихрового потоку утфелю в циркуляційній трубі під впливом дії механічного циркулятора, та, як наслідок, недостатнє значення кратності циркуляції, отже і недостатня інтенсивність процесів тепло- та масообміну. Jobs vacuum pans with mechanical circulators are accompanied by some disadvantages. The most significant of them - a large hydraulic resistance of circulating contour by creating a vortex flow of massecuite circulation pipes under the influence of mechanical circulator, and the resulting lack of significance multiplicity circulation, hence the lack of intensity of heat and mass transfer.