Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання технологічного процесу виробництва вершкового масла(2020) Криворучко, Олена Володимирівна; Костюк, Юлія Володимирівна; Самойленко, Юлія ОлександрівнаДокумент The information-analytical system of the quality control in the bakery industry(2017) Pankov, DmitryOn the basis of the developed methodology according to the principles of a dynamic computer qualimetry the information-analytical system of quality control of raw materials, prefabrications and finished goods in bakery industry is created. Such system belongs to intellectual expert systems of real time for control of multi-parameter objects and processes. На основі розробленої методології відповідно до принципів динамічного комп'ютера квалиметрия створюється інформаційно-аналітична система контролю якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції в хлібопекарській промисловості. Така система відноситься до інтелектуальних експертних систем реального часу для управління технологічним комплексом.Документ Управління технологічним комплексом в класі організаційно-технологічних систем(2012) Бойко, Регіна Олегівна; Ладанюк, Олег АнатолійовичІнтенсифікація виробництва, wideuse комп'ютерних технологій, створення комп'ютерно-інтегрованих систем, об'єктивно призвести до вибору нового класу об'єктів організаційно - технічних систем (OTS). Intensification of production, wideuse of computer technologies, creation of the computer-integrated systems, objectively result in the selection of new class of objects organizationally - technical systems (OTS).Документ Управління технологічними комплексами харчових виробництв в умовах невизначеності(1998) Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь Дмитрович; Кофанова, Н. В.; Пархоменко, Іван ІвановичРозглянуті методи управління складними технологічними комплексами в умовах невизначеності на основі інтелектуальних технологій. The considered methods of management difficult technological complexes are in the conditions of vagueness on the basis of intellectual technologies.Документ Застосування методів когнітивного моделювання в задачах керування складними технологічними комплексами(2007) Іващук, Вячеслав Віталійович; Ладанюк, Анатолій Петрович; Кишенько, Василь ДмитровичОхарактеризована методика когнітивного моделювання функціонування складних технологічних комплексів для виявлення вагомих факторів, а також встановлення суттєвих взаємозв’язків між факторами в процесі еволюції технологічної системи.Документ Розв’язання ситуаційних конфліктів при управлінні комплексами(2004) Кишенько, Василь ДмитровичВизначені фактори, що визивають виникнення ситуаційних технологічних конфліктів, а також наведені методи їх усунення. Certain factors, which to define the origin of situatioonal technological conflicts, and also resulted methods of their removal.Документ Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості(2012) Власенко, Лідія Олександрівна; Архангельська, Ксенія СергіївнаПредставлені результати використання сценарного підхода для оптимального керування технологічними комплексами харчового виробництва, зокрема одно- та багатоасортиментних. Сharacteristics of using the scenario approach for optimal control of Food Processing Facility, in particular single- and many-assortment departments are considered in the thesis.Документ Сценарно-синергетичне керування технологічними комплексами в умовах ситуаційної невизначеності(2012) Кишенько, Василь ДмитровичРезультати досліджень, технологічних комплексів харчової промисловості та створення систем автоматизованого управління складними об'єктами в умовах невизначеності на основі сценарного підходу та принципах синергетики. The results of studies, technological complexes of food industry and creation systems of automated control of complex objects under uncertainty based on the scenario approach and principles of synergetics.Документ Современные методы управления технологическим комплексом сахарного завода(2012) Ладанюк, Анатолий Петрович; Шумигай, Дмитрий Анатольевич; Кондрашов, Дмитрий ОлеговичВ статье рассматриваются различные методы и подходы к увеличению эффективности функционирования технологических комплексов сахарного завода благодаря использованию интеллектуальных систем и решению задачи координации. The article discusses the various methods and approaches to increase the efficiency of sugar mill technological systems through the use of intelligent systems and the solution of the coordination problem.Документ Современные методы управления технологическим комплексом сахарного завода(2012) Ладанюк, Анатолий Петрович; Шумигай, Дмитрий Анатольевич; Кондрашов, Дмитрий ОлеговичВ статье рассматриваются различные методы и подходы к увеличению эффективности функционирования технологических комплексов сахарного завода благодаря использованию интеллектуальных систем и решению задачи координации. The article discusses the various methods and approaches to increase the efficiency of sugar mill technological systems through the use of intelligent systems and the solution of the coordination problem.