Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 122
  • Ескіз
    Документ
    Роль виставкової діяльності в суспільстві та туризмі
    (2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Вогулкіна, Дар’я Вікторівна
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми організації і технології авіаперевезень туристів
    (2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Горбаченко, Владислав Олегович
  • Ескіз
    Документ
    Організація гастрономічних івентів у фортифікаційних спорудах
    (2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна
  • Ескіз
    Документ
    Роль крафтових сирів у гастро-туризмі України
    (2023) Мельник, Ірина Олегівна; Архіпчук Олександр Васильович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Одним із перспективних напрямків розвитку гастрономічного туризму є сирний туризм – спеціалізований вид туризму, який ознайомлює подорожуючих з національними традиціями сироваріння, культури споживання сиру. One of the promising directions for the development of gastronomic tourism is cheese tourism - a specialized type of tourism that acquaints travelers with the national traditions of cheese-making, the culture of cheese consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Гастрономічний туризм в Україні як тренд популяризації нематеріальної культурної спадщини
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Розглянуто особливості розвитку в Україні гастрономічного туризму. Визначено що соціально-економічні, політичні та релігійні фактори також впливають на гастрономічний туризм. В ході дослідження було виявлено, що Україна має достатні можливості для розвитку гастрономічного туризму. Проте на сьогодні даний вид туризму в країні знаходиться на початковому етапі становлення. Це пояснюється наявністю низки проблем, які стоять на перешкоді успішного розвитку гастрономічного туризму в нашій державі.
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток туризмології в Україні крізь призму дисертаційних досліджень
    (2019) Балабанов, Геннадій Васильович; Сайчук, Віктор
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний продукт – високобілкові сухарні брикети для харчуванні туристів
    (2019) Махинько, Валерій Миколайович; Моцний, Антон Броніславович
    Туризм – специфічна форма фізичної активності. І потребує спеціального харчування. Особливим видом туристичних раціонів є кишенькове харчування. Запропоновано з цією метою використовувати спеціально розроблений високобілковий сухарний брикет. Підібрано рецептури і параметри виготовлення таких виробів, що містять 17,5 % білка. Tourism is a specific form of physical activity. And it requires special nutrition. A special type of tourist rations is pocket food. It is proposed for this purpose to use a specially designed high-protein cracker. The formulations and manufacturing parameters of such products containing 17.5% protein are selected.
  • Ескіз
    Документ
    Організація навчальних турів на прикладі туристичної фірми Mouzenidis travel
    (2018) Щуренко, А.; Мельник, Людмила Вікторівна
    Проаналізовано приклад начального тура від туристичної фірми Mouzenidis travel. An example of an stude tour from the travel agency Mouzenidis travel is analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Готельне господарство України: сучасні тенденції розвитку
    (2018) Штома, Євген Валерійович; Мельник, Людмила Вікторівна
    Проаналізовані сучасні тенденції розвитку готельного господарства. The modern tendencies of hotel industry development are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Інвестиції в туризмі
    (2018) Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна
    Розкриті питання інвестицій в туризмі. Проаналізована надходження інвестицій в регіони України. Issues of investment in tourism are solved. The inflow of investments into the regions of Ukraine is analyzed.