Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
122 результатів
Результати пошуку
Документ Роль виставкової діяльності в суспільстві та туризмі(2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Вогулкіна, Дар’я ВікторівнаДокумент Проблеми організації і технології авіаперевезень туристів(2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Горбаченко, Владислав ОлеговичДокумент Організація гастрономічних івентів у фортифікаційних спорудах(2021) Мірзодаєва, Тетяна ВіталіївнаДокумент Роль крафтових сирів у гастро-туризмі України(2023) Мельник, Ірина Олегівна; Архіпчук Олександр Васильович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаОдним із перспективних напрямків розвитку гастрономічного туризму є сирний туризм – спеціалізований вид туризму, який ознайомлює подорожуючих з національними традиціями сироваріння, культури споживання сиру. One of the promising directions for the development of gastronomic tourism is cheese tourism - a specialized type of tourism that acquaints travelers with the national traditions of cheese-making, the culture of cheese consumption.Документ Гастрономічний туризм в Україні як тренд популяризації нематеріальної культурної спадщини(2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем ВасильовичРозглянуто особливості розвитку в Україні гастрономічного туризму. Визначено що соціально-економічні, політичні та релігійні фактори також впливають на гастрономічний туризм. В ході дослідження було виявлено, що Україна має достатні можливості для розвитку гастрономічного туризму. Проте на сьогодні даний вид туризму в країні знаходиться на початковому етапі становлення. Це пояснюється наявністю низки проблем, які стоять на перешкоді успішного розвитку гастрономічного туризму в нашій державі.Документ Розвиток туризмології в Україні крізь призму дисертаційних досліджень(2019) Балабанов, Геннадій Васильович; Сайчук, ВікторДокумент Інноваційний продукт – високобілкові сухарні брикети для харчуванні туристів(2019) Махинько, Валерій Миколайович; Моцний, Антон БроніславовичТуризм – специфічна форма фізичної активності. І потребує спеціального харчування. Особливим видом туристичних раціонів є кишенькове харчування. Запропоновано з цією метою використовувати спеціально розроблений високобілковий сухарний брикет. Підібрано рецептури і параметри виготовлення таких виробів, що містять 17,5 % білка. Tourism is a specific form of physical activity. And it requires special nutrition. A special type of tourist rations is pocket food. It is proposed for this purpose to use a specially designed high-protein cracker. The formulations and manufacturing parameters of such products containing 17.5% protein are selected.Документ Організація навчальних турів на прикладі туристичної фірми Mouzenidis travel(2018) Щуренко, А.; Мельник, Людмила ВікторівнаПроаналізовано приклад начального тура від туристичної фірми Mouzenidis travel. An example of an stude tour from the travel agency Mouzenidis travel is analyzed.Документ Готельне господарство України: сучасні тенденції розвитку(2018) Штома, Євген Валерійович; Мельник, Людмила ВікторівнаПроаналізовані сучасні тенденції розвитку готельного господарства. The modern tendencies of hotel industry development are analyzed.Документ Інвестиції в туризмі(2018) Погуда (Шиян), Наталія ВікторівнаРозкриті питання інвестицій в туризмі. Проаналізована надходження інвестицій в регіони України. Issues of investment in tourism are solved. The inflow of investments into the regions of Ukraine is analyzed.