Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8454 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Застосування інструментів Lean-мислення для релокації операторів ринку харчової продукції під час повномасштабного вторгнення(2024) Сокол, Єва Віталіївна; Пащенко, Богдан СергійовичАвторами показано, що застосування Lean-мислення у процесі релокації виробничих потужностей допомагає операторам ринку харчової продукції зменшити втрати, пов’язані з їх переміщенням та логістичними викликами, зберегти або навіть підвищити ефективність виробничих процесів у нових екстремальних умовах, підвищити гнучкість та адаптивність компанії до непередбачуваних змін на ринку, оптимізувати витрати і запаси, зосередивши ресурси на ключових виробничих процесах, що, в свою чергу, доводить дієвість його інструментів для підприємств харчової галузі, які стикаються з подібними викликами під час повномасштабного вторгнення росії в Україну.Документ Екстракт хмелю – характеристика та застосування в косметичній галузі(2024) Бойчук, Тетяна Михайлівна; Руденко, Олександр ЮрійовичЗавдяки вмісту біологічно активних сполук хміль широко використовується в косметичній, фармацевтичній та харчовій промисловості.Документ Тенденції розвитку світового ринку дитячих косметичних засобів(2024) Савіцька, Ганна Олександрівна; Бойчук, Тетяна МихайлівнаРозглянуто тенденції виробництва дитячих косметичних засобів та особливості використання натуральних рослинних екстрактів.Документ Дослідження мікроелементного складу екстракту лаванди методом ICP/MS(2024) Таволжан, Алла Анатоліївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна; Мілюкін, Михайло ВасильовичВстановлено, що зразки екстрактів лаванди містять достатню кількість життєво–необхідних мікроелементів, при цьому вміст токсичних елементів не несе загрози.Документ Уротропін – спектр застосування, тонкощі технології виробництва(2024) Тищенко, Іван В’ячеславович; Бойчук, Тетяна МихайлівнаУротропін залишається важливою хімічною сполукою з широким спектром застосувань, і його виробництво має велике економічне значення. Напрями розвитку включають покращення виробничих процесів, екологічну безпеку та рециклінг відходів, що в кінцевому підсумку можуть призвести до ефективніших та екологічно чистих методів виробництва.Документ Принципи клієнтоорієнтованості бізнесу та персоналу(2024) Гринюк, Юлія МихайлівнаРозглянуті універсальні принципи комплексного підходу до клієнтоорієнтованості, які не потребують значних фінансових вливань.Документ Фактори розвитку і поширення гастрономічного туризму(2024) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Пелекайс, Анастасія РудольфівнаДокумент Роль виставкової діяльності в суспільстві та туризмі(2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Вогулкіна, Дар’я ВікторівнаДокумент Проблеми організації і технології авіаперевезень туристів(2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна; Горбаченко, Владислав ОлеговичДокумент Організація гастрономічних івентів у фортифікаційних спорудах(2021) Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна