root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.01 - Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Переглянути за ключовими словами
05.18.01 - Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7345
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Зараз показуємо
1 - 20 з 839
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
a diabetes
1
a buckwheat
1
a coeliac disease
1
acetate calcium
1
acetylated distarckphospkate
1
acrylamide
1
activity of water
1
additions-regulators of acidity
1
adhesion
1
agar
1
agaricus bisporus mushrooms
1
albumin
1
alginate
1
alimentary casein
1
amino acid content
1
amino acids
2
amorphous structure
1
amorphous-porous structure
1
antinutrients
1
antioxidant
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
42
»