Навчальні посібники
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7505
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Інформаційно-обчислювальні комплекси та АСУ(2013) Хлобистова, Ольга Андріївна; Гладка, Мирослава Вікторівна; Бобрівник, Катерина ЄвгенівнаУ навчальному посібнику наведено і узагальнено теоретичні методи аналізу і комплексного опису функціонування харчових підприємств. Детально розглянуто сучасні методи дослідження і функціональні особливості проектування комп’ютерних систем для харчових підприємств. Подані в ньому концепції управління процесами і підприємствами, а також розглянуті приклади сучасних інформаційних систем управління. Кожний розділ супроводжується питаннями для самостійної перевірки засвоєних знань. Призначений для студентів усіх форм навчання напряму 6.050101 "Комп’ютерні науки" і спеціальності 7.05010101 "Інформаційні управляючі системи і технології" при вивченні дисципліни "ІОК та АСУ" і при виконанні дипломної роботи, проекту, проходженні практики на підприємстві. The training manual describes and summarizes theoretical methods of analysis and comprehensive description of the operation of food businesses. Detailed Modern methods of design and functional features of a computer system for food businesses . Presented in it the concept of process management and enterprise and discussed examples of modern information systems. Each section is accompanied by questions for independent verification of learning . Designed for students of all learning direction 6.050101 "Computer Science" and specialty 7.05010101 " Information control systems and technologies" in the study of the subject " IEC and ACS" and the performance of the thesis, project, undertaking practical training in the company.