Навчальні посібники

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7505

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технології захисту інформації
    (2014) Хлобистова, Ольга Андріївна; Савченко, Юлій Григорович; Гладка, Мирослава Вікторівна
    Метою навчального посібника є забезпечення цілісності сприйняття методології і методів захисту інформації, аспекти котрих знаходять широке застосування при використанні сучасних інформаційних систем. Послідовно і комплексно викладено на інженерному рівні всі етапи організації захисту інформації, організації конфіденційності, безпеки і надійності. Матеріали супроводжуються малюнками, задачами і питаннями для самоперевірки, анотованим списком літератури. Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів які навчаються за напрямом підготовки «Комп'ютерні науки». The purpose of the manual is to ensure the integrity of the perception of the methodology and methods of information security , aspects of which are widely used in the application of modern information systems. Consistently and comprehensively described in all phases of the engineering level of information protection of privacy , security, and reliability. Accompanied with drawings, tasks and questions for self-examination , an annotated bibliography. The manual is designed for university students studying the field of "Computer Science ".
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційно-обчислювальні комплекси та АСУ
    (2013) Хлобистова, Ольга Андріївна; Гладка, Мирослава Вікторівна; Бобрівник, Катерина Євгенівна
    У навчальному посібнику наведено і узагальнено теоретичні методи аналізу і комплексного опису функціонування харчових підприємств. Детально розглянуто сучасні методи дослідження і функціональні особливості проектування комп’ютерних систем для харчових підприємств. Подані в ньому концепції управління процесами і підприємствами, а також розглянуті приклади сучасних інформаційних систем управління. Кожний розділ супроводжується питаннями для самостійної перевірки засвоєних знань. Призначений для студентів усіх форм навчання напряму 6.050101 "Комп’ютерні науки" і спеціальності 7.05010101 "Інформаційні управляючі системи і технології" при вивченні дисципліни "ІОК та АСУ" і при виконанні дипломної роботи, проекту, проходженні практики на підприємстві. The training manual describes and summarizes theoretical methods of analysis and comprehensive description of the operation of food businesses. Detailed Modern methods of design and functional features of a computer system for food businesses . Presented in it the concept of process management and enterprise and discussed examples of modern information systems. Each section is accompanied by questions for independent verification of learning . Designed for students of all learning direction 6.050101 "Computer Science" and specialty 7.05010101 " Information control systems and technologies" in the study of the subject " IEC and ACS" and the performance of the thesis, project, undertaking practical training in the company.