Навчальні посібники
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7505
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Гідравліка і гідравлічні машини в довідках і таблицях : навчальний посібник(1996) Мотуз, Ігор КостянтиновичВикладені фізико-механічні властивості рідин харчових виробництв і деяких газів, які використовують у харчовій промисловості; основи гідростатики, гідродинаміки, технічної гідравліки, гідромашин і гідропривода. Наведений принцип розрахунку трубопроводів різного призначення, каналів, лотків тощо. Розглянуто відцентрові, роторні насоси і вентилятори, які використовують у харчовій промисловості і методи їх підбирання. Весь матеріал супроводжується довідковими таблицями і розрахунковими формулами. Наведено як технічні, так і експлуатаційні характеристики насосів і вентиляторів. Призначено для студентів харчових вузів і технікумів при виконанні ними розрахунково-грофічних, курсових і дипломних робіт. Може використовуватися робітниками харчової промисловості.