Оглядово-аналітична документація

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7553

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація соління м'яса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера
    (Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ, 2008) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    М'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка желейної термостабільної начинки
    (2011) Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна Анатоліївна
    В роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка желейної термостабільної начинки
    (2008) Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна Анатоліївна
    В роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології каротиновмістних порошків та шляхи їх використання
    (2011) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
    В роботі показана можливість виробництва і використання каротиновмісного порошку. In work the shown possibility of production and use of a karotinosoderzhashchy powder.