Оглядово-аналітична документація
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7553
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Концепція виховання студентів у Національному університеті харчових технологій(2005) Павлов, Валерій Лук’яновичРозглядаються мета, принципи, завдання і основні напрями виховання студентів. Представлений механізм організації виховної роботи на кожному з курсів навчання. The article deals with the purpose, principles, tasks and main directions of education students. It is represents the mechanism of organization of educational work on any the courses.Документ Положення про студентське самоврядування у Національному університеті харчових технологій(2005) Павлов, Валерій Лук’янович; Баглюк, Сергій ВолодимировичПредставлені вихідні засади, структура студентського самоврядування, основні завдання його органів. Показана специфіка здійснення самоврядування на рівні студентської академічної групи, курсу, факультету, університету в цілому, а також у гуртожитку.Представлены исходные основания, структура студенческого самоуправ-ления, основные задачи его органов. Показана специфика осуществления самоуправления на уровне студенческой академической группы, курса, факультета, университета в целом, а также в общежитии.The instruction shows the initial base, the structure of student government, the main objectives of its bodies. It is sown the specificity of the self-government at the level of student academic group, course, faculty, the university as a whole, as well as in the hostel.Документ Інноваційна енерго- та ресурсозберігаюча технологія низькотемпературної термоферментативної обробки крохмалевмісної сировини з використанням ферментних препаратів селективної дії(2010) Шиян, Петро Леонідович; Українець, Анатолій Іванович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович; Маринченко, Віктор Опанасович; Сизько, Валерій БорисовичНа підставі досліджень, проведених в НУХТ за участю провідних фахівців галузі розроблена енерго- та ресурсозаощаджуюча технологія спиртових бражок, яка є базовою для спиртових заводів України. Основу даної технології складають операції, які забезпечують переробку сировини в умовах підвищених концентрацій зернових замісів з використанням ферментних комплексів підсиленої селективної дії з повторним використанням фільтрату барди, для скорочення технологічних втрат та зменшення енерговитрат передбачено отримання помелу з високим ступенем дисперсності. Based on studies conducted in our library with leading industry experts developed energy and technology resursozaoschadzhuyucha brazhok alcohol, which is the base for distilleries Ukraine.The basis of this technology are operations that provide the processing of raw materials in high concentrations of grain batches using enzyme complexes enhanced selective action on recycling filtrate bards, to reduce technical losses and reduction of power provides a grind with a high degree of dispersion.Документ Очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням(2008) Логвін, Володимир Матвійович; Виговський, Валерій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Авдієнко, Світлана ОлексіївнаЗа умов очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням підвищується вихід цукру. At the terms of cleaning of diffusive juice a rendement rises with the improved progressive previous liming.Документ Екстракти із зернової сировини(2011) Прибильський, Віталій Леонідович; Бондар, Микола Васильович; Романова, Зоряна Миколаївна; Бондар, Микола ВасильовичЕкстракти із зернової сировини є продуктом переробки зернових культур будь-яких кондицій і можуть використовуватись в кондитерській, хлібопекарській, харчоконцентратній, пивобезалкогольній, консервній та інших галузях харчової промисловості як антикристалізатор, підсолоджувач, пластифікатор та структуроутворювач. Як основна сировина для приготування зернових екстрактів використовується кукурудза, пшениця, ячмінь, тритікале та інші культури. Прототипами нового продукту є солодові екстракти та крохмальна патока. Вміст в зернових екстрактах редукуючих речовин (основного показника) відповідає крохмальній патоці. Істотною перевагою нового продукту є те, що на відміну від крохмальної патоки, яка містить лише вуглеводи зерновий екстракт має в своєму складі необхідні організму людині біологічно активні речовини.Документ Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів(2010) Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Маринченко, Віктор Опанасович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Бондар, Микола Васильович; Єрмакова, Ганна ВолодимирівнаПошук і використання ефективних антисептуючих засобів дозволить отримувати спиртові бражки із регламентованими показниками. Досліджено цілий спектр антисептиків, які широко використовуються в харчовій промисловості. Find and use effective antiseptic products will allow to get alcohol ripen brew with regulated rates.Investigated a range of antiseptics, which are widely used in the food industry.Документ Технології ферментованих напоїв на основі меду(2011) Прибильський, Віталій Леонідович; Наливайко, Клавдія Федорівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Бондар, Микола ВасильовичПропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.Документ Розробка технології ферментованих напоїв на основі меду(2010) Прибильський, Віталій Леонідович; Наливайко, Клавдія Федорівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Бондар, Микола ВасильовичПропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.Документ Інтенсифікація соління м'яса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера(Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ, 2008) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаМ'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.Документ Нова методика вимірювання міцності адгезії текучих і твердоподібних дисперсних систем(2008) Гуць, Віктор СтепановичМетодика базується на моделюванні відриву продукту від пластини і використанні комп’ютерної символьної математики. Прилад для вимірювання міцності адгезії побудований на базі фізичного маятника.