Оглядово-аналітична документація
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7553
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація соління м'яса у шматках і розробка нової конструкції реодинамічного масажера(Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки, НУХТ, 2008) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаМ'ясо у шматках завантажують у пересувний контейнер. Він підключається до вакуумної системи і встановлюється на віброплатформу. Новим є глибокий вакуум, коли сольовий розчин починає кипіти і спеціальні режими високо амплітудної вібрації.Документ Розробка желейної термостабільної начинки(2011) Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна АнатоліївнаВ роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.Документ Розробка желейної термостабільної начинки(2008) Корецька, Ірина Львівна; Кір’янова, Ганна АнатоліївнаВ роботі показана можливість виробництва желейної термостабільної начинки. In work possibility of production of a jelly thermostable stuffing is shown.Документ Розробка технології каротиновмістних порошків та шляхи їх використання(2011) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі показана можливість виробництва і використання каротиновмісного порошку. In work the shown possibility of production and use of a karotinosoderzhashchy powder.