root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Переглянути за ключовими словами
05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7362
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Зараз показуємо
1 - 20 з 523
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
a comprehensive quality index
1
accelerate maturation
1
accelerated electrons flow (picowave) processing
1
acid cheese
1
active packaging
1
albumen mass
1
algorithmization of quality
1
allergenicity
1
amaranth
1
ambassador
1
amino acid composition
1
animal protein
2
animal protein preparations
1
anolyte
1
antioxidant
1
antioxidant NovaSOL-C
1
antioxidants
1
aroma
1
ash
1
autolysis
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
27
»