Стандарти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7545
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Разработка новых способов сатурации дефекованного сока с целью повышения качества сахара(1989) Скорик, Константин Дмитриевич; Рева, Леонид Павлович; Петриченко, Игорь Борисович; Туров, И. В.Рассматривается два отличительных способа проведения І сатурации. Addresses the two ways of holding of otlychytelnыh І saturatsyy.Документ Повышение эффекта сорбции несахаров и диоксида углерода на I сатурации(1987) Скорик, Константин Дмитриевич; Петриченко, Игорь Борисович; Белостоцкий, Леонид ГеоргиевичВ результате испытаний пульсационного сатуратора в промышленных условиях установлено, что стабилизация гидродинамического режима с помощью массообменных насадок и наложение пульсаций интенсифицируют процес І сатурации. The trials pulsatile saturator in an industrial environment is established that stabilization of the hydrodynamic mass transfer through nozzles and imposing pulsations intensify the process of I carbonation.Документ ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру(2006) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена ВікторівнаНаціональний стандарт відповідає ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.Документ ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)(2007) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена ВікторівнаНаціональний стандарт відповідає ISO 5534:2004 IDF 4:2004 (E) Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method) (Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.