Стандарти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7545

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Розробка замкненої оборотної системи теплообмінних вод цукрового заводу
    (1994) Сорокін, Анатолій Іванович
    Приведен аналіз оборотних систем теплообмінних вод цукрових заводів, підкреслено, що для їх удосконалення необхідно підвищити ефективність охолоджувачів, сепараційних пристроїв та впровадити технологію часткового фільтрування оборотної води. The analysis of the work of circulating water systems heat exchangers sugar refineries, stressed that their improvement is necessary to increase the efficiency of cooling, separation devices and primenitt tehnologіyu partial filtering circulating water.
  • Ескіз
    Документ
    Исследование динамики изменения гранулометрического состава высокодисперсных паст в процессе диспергирования растительного сырья
    (1994) Бандуренко, Галина Михайловна; Кислая, Любовь Васильевна; Симахина, Галина Александровна; Мудрак, Татьяна Емельяновна; Усатюк, Светлана Ивановна; Голубева, Г. Л.; Буцько, О. А.; Мокляк, Н. П.
    Работа посвящена исследованию динамики изменение гранулометрического состава высокодисперсных паст из растительного сырья, полученных измельчением с помощью нового оборудования – дезинтегратора – и разбавленных сахарным сиропом до пюреобразного состояния. The work is devoted to the investigation of the dynamic changes in particle size distribution of fine pastes out of plant material obtained by grinding with a new one equipment - disintegrator – and dilute by sugar syrup to puree state.
  • Ескіз
    Документ
    Разработка новых способов сатурации дефекованного сока с целью повышения качества сахара
    (1989) Скорик, Константин Дмитриевич; Рева, Леонид Павлович; Петриченко, Игорь Борисович; Туров, И. В.
    Рассматривается два отличительных способа проведения І сатурации. Addresses the two ways of holding of otlychytelnыh І saturatsyy.
  • Ескіз
    Документ
    Повышение эффекта сорбции несахаров и диоксида углерода на I сатурации
    (1987) Скорик, Константин Дмитриевич; Петриченко, Игорь Борисович; Белостоцкий, Леонид Георгиевич
    В результате испытаний пульсационного сатуратора в промышленных условиях установлено, что стабилизация гидродинамического режима с помощью массообменных насадок и наложение пульсаций интенсифицируют процес І сатурации. The trials pulsatile saturator in an industrial environment is established that stabilization of the hydrodynamic mass transfer through nozzles and imposing pulsations intensify the process of I carbonation.
  • Ескіз
    Документ
    ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна
    Національний стандарт відповідає ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.
  • Ескіз
    Документ
    ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)
    (2007) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна
    Національний стандарт відповідає ISO 5534:2004 IDF 4:2004 (E) Cheese and processed cheese — Determination of the total content (Reference method) (Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.
  • Ескіз
    Документ
    Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)
    (2012) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна
    Національний стандарт відповідає ІSO 1735:1987 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
  • Ескіз
    Документ
    Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)
    (2012) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Циганков, Сергій Петрович; Грек, Олена Вікторівна
    Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
  • Ескіз
    Документ
    Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення жиру
    (2012) Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна
    Національний стандарт відповідає ІSO 5543:1986 Казеїн та казеїнати. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.