2017
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25019
Переглянути
Документ Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК(2017) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes the abstracts of the participants of the 5th All-Ukrainian scientific- the practical conference "Improving the efficiency of the enterprises of the food and processing industries of the agroindustrial complex", which considered the actual issues of functioning and development of economic entities, addressed the problems of resource, innovation-investment, financial, management and foreign economic activity of enterprises. It is designed for scientists, lecturers, postgraduates and students of economic specialties of higher educational institutions, who are interested in issues related to the functioning of enterprises of the food and processing industries of agrarian and industrial complex in modern conditions of management.