root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Переглянути за ключовими словами
05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7367
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Зараз показуємо
1 - 20 з 126
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
abiotic factors
1
additives containing carotene
1
agrarian hydrogel
1
aroma
1
biochemical content
1
biologically active substances
2
carrot
1
cavitation
1
chemical composition
1
chlorophyll-containing vegetables
1
chlorophyllipt
1
chlorophylls
1
commodity quality
1
complex processing
1
cryogenic «shock» freezing
1
cryomechanical destruction
1
cryoresistance
1
cucumbers
1
degree of crushing
1
drying
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
»