root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.16 - Технологія харчової продукції
Переглянути за ключовими словами
05.18.16 - Технологія харчової продукції
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7368
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Зараз показуємо
1 - 20 з 282
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
accelerated technology
1
acid curd products
1
acidulant
1
agglutinative flour
1
antioxidants
1
ascorbic acid
1
bacterial concentrate
1
bacterial preparation
1
bakery products
3
beta-carotene
1
bifidobacteria
1
biological value
2
biscuit
1
blended semi-finished products
1
carbamide
1
carriers of divalent iron, technology
1
cheese hard
1
cheese mass
1
chlorophyll
1
combined meat products
1
«
1
(current)
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
15
»