root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дзиґа, Євген Сергійович
Ключові слова
search.filters.subject.колірні характеристики
1
search.filters.subject.бактеріальний препарат Bactoferm CS-300
1
search.filters.subject.барвник
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.м'ясо птиці
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дзиґа, Євген Сергійович
×
Ключове слово: search.filters.subject.колірні характеристики
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання стартових культур у виробництві м’ясопродуктів для стабілізації забарвлення
(
2022
)
Дзиґа, Євген Сергійович
Показати більше