Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження особливостей застосування синіх барвників різного походження для розширення асортименту шоколадних виробів(2024) Собко, Олексій АнатолійовичДокумент Удосконалення технології отримання барвників антоціанового ряду із плодово-овочевої сировини(2024) Бурлак, Наталія ІванівнаДокумент Обґрунтування і вибір режимів приготування крафтового пива з використанням журавлини(2022) Медведовська, Олена ОлександрівнаДокумент Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів(2022) Горбач, Роман СергійовичДокумент Розширення асортименту фруктових десертів зниженої енергетичної цінності на основі сливи(2022) Сеньків, Михайло МиколайовичДокумент Дослідження впливу закарпатського регіону на якість червоних столових сухих вин(2021) Когутич, Михайло МихайловичДокумент Вибір та обгрунтування технологічних прийомів виробництва білих столових виноматеріалів для попередження появи «Pinking»(2021) Олійник, Аліса ОлександрівнаДокумент Дослідження антоціанів з плодів чрноплідної горобини, отриманих прискореною екстракцією, та їх використання у косметичних продуктах(2021) Ошурко, Павло АнатолійовичДокумент Дослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоїв(2021) Омелянчук, Ілля Миколайович