Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології отримання барвників антоціанового ряду із плодово-овочевої сировини(2024) Бурлак, Наталія ІванівнаДокумент Удосконалення технології отримання харчових барвників із рослинної сировини(2023) Пшенічна, Ганна АндріївнаДокумент Вдосконалення технології виробництва натуральних харчових барвників з моркви та шавлії(2022) Горбач (Морозюк), Анна ВалентинівнаДокумент Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів(2022) Горбач, Роман СергійовичДокумент Дослідження способів екстракції антоціанів (Е163) з плодів чорноплідної горобини для виробництва безалкогольних напоїв(2021) Омелянчук, Ілля Миколайович