Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології отримання фруктово-овочевого соку, ферментованого квітковим медом(2024) Завалкевич, Надія ВіталіївнаДокумент Розробка технологічного обладнання для виробництва чайного гриба потужністю 2000 л/добу(2023) Савчук, Роман ОлександровичДокумент Дослідження Дослідне обґрунтування процесу замішування тіста з метою створення тістомісильної машини інтенсивної дії продуктивністю 1350 кг/год(2022) Магала, Олександр ОлександровичДокумент Удосконалення циліндрично-конічних бродильних апаратів на основі визначення раціональних параметрів бродіння сусла(2022) Самойленко, Павло МиколайовичДокумент Дослідження і вибір раціональних режимів приготування ферментованих напоїв з використанням чайного гриба(2021) Зінець, Євген ОлександровичДокумент Визначення рушійних параметрів і факторів опору в системах енергозабезпечення процесів аерації(2021) Лапін, Артем Вікторович