Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Вітаміни мікробного походження як основа ін’єкційних препаратів(2024) Тугарєва, Тетяна ІванівнаДокумент Дослідження технологічних властивостей продуктів переробки насіння гороху(2023) Барська, Вікторія ДмитрівнаДокумент Удосконалення технології тонізуючих напоїв на основі екстрактів дикорослої сировини(2022) Токаренко, Софія АнатоліївнаДокумент Дослідження та удосконалення технології концентрованої основи для напоїв на основі рослинної сировини(2022) Голованова, Яна АнатоліївнаДокумент Виробництво маргаринової продукції підвищеної біологічної цінності у цеху потужністю 70 т за добу(2022) Танчик, Ренат СергійовичДокумент Удосконалення технології фітоджемів з композицією прянощів для виведення з дисбалансу Пітта-доша(2021) Коваленко, Ольга ПетрівнаДокумент Інноваційні аспекти використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв(2021) Найдюк. Андрій Михайлович