Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології косметичного крему на основі амарантової олії(2024) Бурданова, Олександра СергіївнаДокумент Удосконалення технології майонезних соусів із сухими молочними добавками(2024) Кужинівська, Олександра МиколаївнаДокумент Удосконалення технології м'яких маргаринів з наповнювачами(2024) Панченко, Карина ОлексіївнаДокумент Удосконалення технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням емульсій на основі молочних білків(2024) Слободянюк, Владислав ОлександровичДокумент Розроблення технології соусів емульсійного типу з використання рослинної сировини(2022) Піпка, Роман ВолодимировичДокумент Дослідження процесу гомогенізації рідких лікарських форм з розробкою гомогенізуючої головки(2022) Ковбасенко, Віталій ВячеславовичДокумент Виробництво майонезних соусів з використанням компаунда(2022) Тарнавський, Ілля СергійовичДокумент Розроблення рецептур та виробництво маргаринів з використанням наповнювачів(2022) Дорогін, Іван АнатолійовичДокумент Виробництво рафінованої високоолеїнової соняшникової олії та майонезних соусів з нетрадиційним підкислювачем(2022) Бідаш, Дар’я ЮріївнаДокумент Розроблення рецептури майонезних соусів з нетрадиційної сировини(2021) Тесленко, Іванна Володимирівна