Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Моніторинг якісних показників м’яса забійної сухопутної птиці промислової відгодівлі(2024) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Документ Використання стартових культур у виробництві м’ясопродуктів для стабілізації забарвлення(2022) Дзиґа, Євген СергійовичДокумент Удосконалення технології реструктурованих шинок з молочнобілковим стабілізатором(2021) Токовенко, Ганна СергіївнаДокумент Удосконалення технології сирокопчених ковбас з використанням кольороутворюючих стабілізаторів(2021) Луцкевич, Максим ВалерійовичДокумент