Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне(2024) Банах, Євген АндрійовичДокумент Документ Вдосконалення технології виробництва натуральних харчових барвників з моркви та шавлії(2022) Горбач (Морозюк), Анна ВалентинівнаДокумент Наукове обґрунтування рецептури та спосіб виробництва макаронів, збагачених натуральними барвниками(2021) Гайдащук, Богдан МихайловичДокумент Розроблення органічних морквяно-яблучних снеків з впровадженням нового асортименту в проекті заводу продтоварів в м. Одесі(2021) Веремієнко, Данило Миколайович