Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу подрібнення пивоварного солоду в агрегаті мокрого подрібнення Millstar та удосконалення його конструкції(2024) Ковальов, Костянтин ВікторовичДокумент Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса(2024) Гринкевич, Максим ВікторовичДокумент Документ Дослідження параметрів технологічного процесу подачі сипких харчових продуктів в упаковку(2024) Розумний, Олег ВолодимировичДокумент Біотехнологічні аспекти одержання бактеріальної наноцелюлози для протиопікової терапії(2023) Роженко, Анастасія ВячеславівнаДокумент Біосинтез антибіотиків представниками роду Bacillus(2023) Волошин, Владислав ЮрійовичДокумент Документ Розширення асортименту та організація виробництва у консервному цеху потужністю 15,5 туб виробів за зміну(2022) Феданяк, Юрій ПетровичДокумент Розроблення рецептур та виробництво маргаринів з використанням наповнювачів(2022) Дорогін, Іван АнатолійовичДокумент Використання стартових культур у виробництві м´ясопродуктів та впровадження їх виробництва у ковбасному цеху потужністю 18 т за зміну(2021) Ромазан, Олександр Вікторович