Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
75 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ(2024) Новаторська, Марія ОлександрівнаДокумент Розроблення технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна для ЗРГ(2024) Гавриленко, Оксана СергіївнаДокумент Удосконалення технології грибних паштетів для дієтичного харчування(2024) Чепурська, Каріна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології страв з січеного м’яса кролів з використанням амарантового борошна(2024) Мідлер, Галина СергіївнаДокумент Удосконалення технології котлет рибних з використанням гідролізату з м'яса мідій(2024) Степова, Анастасія АндріївнаДокумент Розроблення технології протизапальної мазі для суглобів з екстрактом гвоздики(2024) Лихачова, Вікторія АндріївнаДокумент Розроблення технології одержання комплексу біологічно активних речовин кошиків арніки гірської (Arnica montana)(2024) Лихачов, Дмитро ОлександровичДокумент Удосконалення технології льодяникової карамелі з барвником Жовтий Е110(2024) Книш, Сергій ОлеговичДокумент Перероблення насіння соняшнику форпресуванням з первинним очищенням олії(2024) Лазаревич, Ярослав ДмитровичДокумент Удосконалення технології вітамінізованих олієвмісних емульсійних продуктів(2024) Калитенко, Андрій Сергійович