Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Біологічно активні речовини мікробного походження для космецевтики(2024) Зьолко, Тетяна ВасилівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Удосконалення технології йогуртів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства(2022) Берладин, Павліна ВасилівнаДокумент Документ Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре чорниці та лимону(2021) Кіндюк, Дарина ВолодимирівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зернового батончика оздоровчого спрямування(2021) Молодід, Тетяна ІванівнаДокумент Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинних консервів, збагачених біоактивованим нутом та кунжутом(2021) Дячук, Олена Дмитрівна