Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності роботи фасувально-закупорювального агрегату для безалкогольних напоїв продуктивністю 28000 пляшок/год(2024) Онасенко, Станіслав СергійовичДокумент Удосконалення конструкції фільтрувальної установки з метою інтенсифікації процесу знезалізнення води для підприємств харчових виробництв(2024) Дембицька, Дарія МиколаївнаДокумент Документ Дослідження та удосконалення способів підготовки води у технології комбучі(2024) Прокопишин, Сергій ВасильовичДокумент Удосконалення технології кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва із застосуванням фільтруючого матеріалу комплексної дії(2023) Велигорський, Данило ОлеговичДокумент Проект холодозабезпечення забійного цеху з варіативним розрахунком схеми холодильної установки на різних холодоагентах(2023) Сослюк, Богдан ВолодимировичДокумент Удосконалення системи краплеутворення апарату дистиляції "LETZNER" продуктивністю за чистою парою 400 кг/год(2023) Прокоп, Андрій ОлеговичДокумент Експертна система підтримки прийняття рішень в надзвичайних ситуаціях для фармацевтичного підприємства(2023) Гринюк, Андрій ОлександровичДокумент Розроблення технології борошняних виробів із винористанням безглютенової сировини(2022) Ряба, Ольга ДмитрівнаДокумент Дослідження та розроблення системи підтримки діяльності ФОП «Коджушко В.С.»(2022) Саєнко, Вадим Олександрович