Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології страв з м’яса птиці з додаванням молочної та рослинної сировини(2024) Яремчук, Катерина ОлександрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з додаванням гречаного борошна та пюре айви(2024) Глазьєва, Тетяна АнатоліївнаДокумент Використання гречки і продуктів її переробки у технології м’ясопродуктів(2024) Шкірдов, Дмитро МаксимовичДокумент Дослідження крупності гречаного борошна при різних способах подрібнення гречки(2024) Кругляк, Олександр ВалентиновичДокумент Розроблення рецептури булочного виробу з гречаним борошном та його впровадженням в проєкті хлібозаводу в м. Бровари Київської області(2023) Погорєлов, Іван СергійовичДокумент Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні(2023) Роньшина, Крістина ОлексіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з використанням композиційної суміші(2021) Матійчук, Анастасія ВікторівнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льону(2021) Бучинська, Дарія Віталіївна