Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
20 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології виробництва снеків з кабачків(2024) Черненко, Віктор ЮрійовичДокумент Розширення асортименту консервів з підвищеним вмістом цукру за рахунок використання цукрового буряку(2024) Лощиць, Юлія ІгорівнаДокумент Шляхи застосування чорного перцю в технології виробництва овочевих консервів(2024) Корнілова, Аліна СергіївнаДокумент Удосконалення технології отримання фруктово-овочевого соку, ферментованого квітковим медом(2024) Завалкевич, Надія ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології отримання барвників антоціанового ряду із плодово-овочевої сировини(2024) Бурлак, Наталія ІванівнаДокумент Удосконалення технології отримання сухого порошку з плодів калини(2024) Іванов, Дмитро ВікторовичДокумент Удосконалення технології виробництва третіх обідніх страв швидкого приготування з додаванням куркуми(2024) Осипенко, Олена ВасилівнаДокумент Удосконалення технології отримання харчових барвників із рослинної сировини(2023) Пшенічна, Ганна АндріївнаДокумент Розширення асортименту функціональних напівфабрикатів з картоплі(2023) Пархомчук, Андрій ВолодимировичДокумент Розроблення шоколадної пасти на основі волоського горіха(2023) Лукіянік, Олександра Валентинівна