Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне(2024) Банах, Євген АндрійовичДокумент Документ Удосконалення технології виробництва третіх обідніх страв швидкого приготування з додаванням куркуми(2024) Осипенко, Олена ВасилівнаДокумент Наукове обґрунтування та розроблення технології хумуса за аюрведичними рекомендаціями(2023) Польова, Ольга ВолодимирівнаДокумент Розроблення рецептур та виробництво вітамінізованих соняшникової олії та майонезів у цеху потужністю 146 т продукції за добу(2021) Згоранець, Вікторія МиколаївнаДокумент Удосконалення рецептури та технології морозива вершкового оздоровчої дії, збагаченого антиоксидантами(2021) Давиденко, Валерія Григорівна