Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
24 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва булочного виробу, збагаченого вітамінізованим джемом(2024) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Наукове обгрунтування та створення сухої суміші на основі знежиреної молочної сироватки для раціонів футболістів(2024) Одинець, Антон ВолодимировичДокумент Удосконалення способу виробництва паштету оздоровчого призначення з використанням пророщеного зерна сочевиці та гречки(2024) Медведюк, Дмитро ОлександровичДокумент Удосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбуза(2024) Четвертіновська, Оксана ПетрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з використанням композиційної суміші(2021) Матійчук, Анастасія ВікторівнаДокумент Розроблення рецептури та способу виробництва кисломолочного напою оздоровчої дії(2021) Мартинюк, Ольга РоманівнаДокумент Документ Удосконалення способу виробництва заварного тістечка з поліфункціональними рослинними збагачувачами(2021) Ковальчук, Уляна СергіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре чорниці та лимону(2021) Кіндюк, Дарина Володимирівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »