Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для спеціалізованої мережі закладів ресторанного господарства(2022) Бакун, Анастасія ОлексіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре чорниці та лимону(2021) Кіндюк, Дарина ВолодимирівнаДокумент Розроблення органічних морквяно-яблучних снеків з впровадженням нового асортименту в проекті заводу продтоварів в м. Одесі(2021) Веремієнко, Данило Миколайович