Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження охолодження сухарних виробів та розроблення вакуумного охолоджувача продуктивністю 120 кг/ год(2024) Різник, Роман ВолодимировичДокумент Дослідження процесу сушіння пивної дробини у барабанному апараті в умовах ПрАТ «Оболонь» та його модернізація(2024) Чугаєвський, Вадим ОлександровичДокумент Дослідження сушіння зерна кукурудзи в зерносушарках Stela(2024) Януш, Андрій МихайловичДокумент Дослідження способів довготривалого зберігання насіння олійних культур(2024) Лукашенко, Роман ВікторовичДокумент Аналіз варіантів використання різних видів палива для сушки кукурудзи(2024) Скригун, Владислав ОлександровичДокумент Вивчення фізико-технологічних властивостей насіння сої(2023) Барська, Валерія ДмитрівнаДокумент Вивчення можливості переробки насіння кіноа та чіа в зернопереробній галузі(2023) Зінченко, Богдан ДмитровичДокумент Удосконалення технології підготовки олійного насіння до вилучення олії у цеху потужністю 400 т/добу(2023) Соколова, Зореслава ВіталіївнаДокумент Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів(2022) Горбач, Роман СергійовичДокумент Розширення асортименту фруктових десертів зниженої енергетичної цінності на основі сливи(2022) Сеньків, Михайло Миколайович