Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація дифузійного апарату нахиленого типу з метою підвищення ефективності процесу екстрагування цукрози(2024) Римський, Сергій ВіталійовичДокумент Удосконалення технології отримання барвників антоціанового ряду із плодово-овочевої сировини(2024) Бурлак, Наталія ІванівнаДокумент Удосконалення технології отримання харчових барвників із рослинної сировини(2023) Пшенічна, Ганна АндріївнаДокумент Розроблення технології капсульованої олії орегано з високою біодоступністю активних компонентів(2023) Криштоф, Валентина ОлегівнаДокумент Удосконалення технології тонізуючих напоїв на основі екстрактів дикорослої сировини(2022) Токаренко, Софія АнатоліївнаДокумент Вдосконалення технології виробництва натуральних харчових барвників з моркви та шавлії(2022) Горбач (Морозюк), Анна ВалентинівнаДокумент Удосконалення системи подачі екстрагенту в дифузійний апарат з метою інтенсифікації процесу екстрагування сахарози(2022) Розумний, Олег ВолодимировичДокумент Інтенсифікація процесу екстрагування бурякової стружки в нахилених дифузійних апаратах шляхом модернізації вивантажувального механізму(2021) Щукін, Андрій ВолодимировичДокумент Переробка насіння соняшнику шляхом екстракції з попереднім віджимом олії у цеху потужністю 1260 т за добу(2021) Кашпуровська, Тетяна ЮріївнаДокумент Удосконалення технології морозива кавового з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 7 т морозива за зміну(2021) Іващенко, Ольга Миколаївна